Contact

info@testu.nl
+ 31(0) 6 53 28 10 43

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Succesvolle Business Intelligence implementatie?
Onze duidelijke aanpak!

Business intelligence implementatie

Een goed geplande Business Intelligence-implementatie kan een zeer nuttig hulpmiddel worden voor leidinggevenden op C-niveau en hun afdelingen om hun processen en resultaten te begrijpen. Het kan u ook helpen uw klanten beter te begrijpen. We gaan ons meer richten op het uitbesteden van BI-implementatie, maar deze stappen zijn ook van toepassing als u ervoor kiest om een ​​in-house team in te huren.

Business intelligence (BI) verwijst naar strategieën, software en technologie voor data-analyse van bedrijfsinformatie. Met een succesvolle BI-implementatie kunt u beschikbare gegevens omzetten in bruikbare inzichten voor zowel strategische als tactische zakelijke beslissingen. Doorgaans vertrouwt BI op grote hoeveelheden gestructureerde gegevens (hoewel er gevallen zijn waarin ongestructureerde gegevens kunnen worden gebruikt) om de basis te leggen voor geïnformeerde en effectieve beslissingen.

Belang van Business Intelligence

Het is nogal moeilijk om de waarde van een goed geïmplementeerde BI voor een bedrijf te overschatten. Het helpt niet alleen de toegang tot gegevens en het gebruik ervan voor zakelijke inzichten te verbeteren, maar het kan ook helpen de winstgevendheid te vergroten, concurrentievoordeel te behalen en de algehele groei te versnellen. Andere voordelen van de implementatie van business intelligence zijn:

  • Verbeterd besluitvormingsproces, gebaseerd op de weloverwogen keuze
  • Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, zowel intern als klantgericht
  • Verhoogde operationele efficiëntie, omdat ineffectieve bedrijfsprocessen gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd
  • En een enkele versie van de waarheid die zal helpen de gefragmenteerde versies van gegevens te verzamelen in één groter geheel

 

Data driven

De top drie bedrijven in hun branche die vertrouwen op datagestuurde besluitvorming waren gemiddeld 5% productiever en 6% winstgevender dan hun concurrenten

MEER INFORMATIE

Meer weten over onze aanpak en wat het voor uw organisatie kan betekenen?


Maak een afspraak